2a EDICIÓ · 5 DE JULIOL DE 2022

Benvinguts/des a les Jornades Tècniques FuturaFP

Endinsa’t en la FP del futur, les seves tendències i l’excel·lència professional, a través del programa FuturaFP.
En aquesta web podràs accedir a les 20 sales on experts de famílies professionals faran xerrades, tallers i exposicions tècniques on podrem veure exemples de millora continua, plantejaments disruptius, models de negoci exitosos, innovació professional i experts/es en diferents matèries.

Les jornades tècniques es celebraran el dia 5 de juliol a partir de les 9 del matí en una sala virtual on totes les participants podre gaudir d’una ponencia de la Carme Ruscalleda i una dinàmica del Pep Orellana. A partir de les 11h podreu accedir a la sala de la vostra familia que trobareu organitzades dins del sector que pertanye, on les vostres companyes de familia han seleccionat ponencies i dinàmiques específiques per vosaltres.   Per accedir a les jornades només cal que t’inscriguis.

FuturaFP és un programa de la subdirecció general de programes i projectes en el que, agrupats en 5 sectors professionals (Industrial, Sostenibilitat, Persones, Empresa i Digital), hi ha un total de 20 famílies professionals treballant en xarxa sobre dos eixos principals: l’excel·lència i la modernització de la Formació Professional.

Per tal d’assolir l’adquisició, transformació i disseminació del coneixement entre iguals es crea aquest context de xarxes de centres participants, on es potencia l’intercanvi d’experiències i bones pràctiques educatives, gestió dels recursos de les famílies professionals i interacció amb els diferents contextos d’influència, així com la vigilància, prospectiva, recerca, implementació i transferència de la innovació de la Formació Professional dins i fora de Catalunya.

Les Jornades Tècniques són fruit d’aquest treball col·laboratiu, que posa èmfasi en la cerca i col·laboració que ha existit en el programa futurafp.

En aquest web trobaràs les 20 famílies professionals que hi participen, i en cadascuna d’elles trobaràs la formació que es portarà a terme en la segona fase de la jornada.

SECTORS I FAMÍLIES PROFESSIONALS

SECTOR INDUSTRIAL
Reprodueix vídeo

PROGRAMACIÓ SEGONES JORNADES TÈCNIQUES

HORA

ACTE

SALA

9:05-9:15

REBUDA INSTITUCIONAL Departament Educació J. A. Andres. Subdirector general de programes i projectes

COMUNA

9:15-9:25

BENVINGUDA. Caixabank Dualitza

COMUNA

9:25-9:30

INTRODUCCIÓ A LA JORNADA. Anabel Rodríguez. Cap de servei de programes i projectes

COMUNA

9:30-10:10

PONÈNCIA Carme Ruscalleda

COMUNA

10:10-10:30

DINAMITZACIÓ Pep Orellana “Call-to-action”

COMUNA

10:30-11:00

DESCANS

A partir d'aquí sales per família professional

11:00-14:00

SALES FAMÍLIA PROFESSIONAL