El 12, 13 i 14 de maig de 2020 de 9 a 11.30 h tindrà lloc la 1a Mostra d’ImpulsFP. Una mostra on descobrir el talent de l’FP i compartir experiències. És el primer esdeveniment on-line que aplega alumnes vinguts d’arreu del territori, i que premia la capacitat emprenedora i d’innovació de la formació professional catalana.

PONENTS

Exalumnes emprenedors

DIMARTS 12 DE MAIG
10:45 a 11:30 h
SALA 2 Exalumnes Emprenedors 1

Joan Morillo · Divinum · Divinum és un espai gastronòmic de cuina creativa, atrevida i innovadora, amb ingredients del territori.

Joan Pere Balfegó · Serveis Marítims Mementos · Empresa de serveis marítims que ofereix rutes turístiques, lloguer d’embarcacions de vela o motor, col·laboracions amb biòlegs, arqueòlegs,etc. Des l’any 2019 és la primera empresa de Tarragona dedicada a col·locar urnes de difunts al mar.
Solange Lillo · Rustic · Rustic, és una empresa creada l’any 2016 dedicada a l’elaboració i venda de menjar preparat, amb la qualitat del menjar casolà, producte de proximitat i saludables.
DIMECRES 13 DE MAIG
10:45 a 11:30 h
SALA 1 Exalumnes Emprenedors 2
Joan Roca · Celler de Can Roca · El Celler de Can Roca ha sigut reconegut com el millor restaurant del món. Actualment, aquest restaurant gironí té tres estrelles de la Guia Michelin.
Jordi Puigvert · Sweetngo · Ha creat la marca Sweet’n Go, que ofereix tot tipus de serveis en l’àmbit de la pastisseria, tant dolça com salada. Des del 2006 es dedica a la formació, consulting i demostracions en pastisseries-restaurants i botigues-obradors de tot el món.
Bea Pérez · Biivisual · Biivisual és la necessitat d’entendre el món gràcies a l’art i l’audiovisual. A través de la comunicació i les històries podem arribar al coneixement, escollir el nostre enquadrament i punt de vista, etc. Facilitem la comunicació entre les persones, els projectes i les marques.
DIJOUS 14 DE MAIG

9:45 a 10:30 h

SALA 2 Exalumnes Emprenedors 3
Alexandre Sanz · ON AIR, Audiovisuals i Espectacle · ON AIR és una empresa dedicada a la realització d’audiovisuals i espectacles. Com a filosofia principal pretén dur a terme els somnis de tots aquells que vulguin participar en els projectes de l’empresa.
Mark Louis Cosculluela · El fotograma · Estudi fotogràfic que ofereix serveis per a particulars de fotografia i vídeo i per a professionals. Creació de continguts, accessoris per a fotografia personalitzats, servei de fotoràpids per a bodes i esdeveniments, botiga online, etc.

Ramon Carol · Karkön · Inicialment especialitzada en la creació de contingut multimèdia i audiovisual per a empreses de videojocs, en l’actualitat produeix una gran varietat de productes audiovisuals entre ells; Documentals per a distribució televisiva, publicitat, creació d’imatge corporativa, reportatges esportius, cobertura d’esdeveniments, VFX i Integració 3D.

Laia Budó i Carol Lacalle · Marry Me Films · Marry Me Films és una Agència de Comunicació que treballa per empreses i particulars. Liderada per la Laia Budó i la Carol Lacalle, joves emprenedores que impulsen l’empresa donant-li un toc fresc, innovador i amb molta motivació. Els serveis que ofereix l’Agència són d’Audiovisual, Fotografia i Disseny.