El 12, 13 i 14 de maig de 2020 de 9 a 11.30 h va tenir lloc la 1a Mostra d’ImpulsFP. Una mostra on descobrir el talent de l’FP i compartir experiències. Va ser el primer esdeveniment on-line que aplegava alumnes vinguts d’arreu del territori, i que premiava la capacitat emprenedora i d’innovació de la formació professional catalana.

PONENTS

Xerrades

Els Ateneus de Fabricació són llocs per aprendre, col·laborar en diferents projectes, i formar part del desenvolupament social de la ciutat. Són un servei públic que divulga la tecnologia i la ciència de la fabricació digital. Tothom pot gaudir d’espais, eines i recursos públics i proposar projectes que millorin l’entorn més proper.

DIMARTS 12 DE MAIG
9:20 a 10:00 h
SALA 1 Xerrada “COVID 19 i la Innovació digital”

Xerrada per part dels Ateneus de Fabricació sobre com apropar la indústria 4.0 a les aules.

Jordi Reynes · Director de la xarxa de ateneus de fabricació del Ajuntament de Barcelona

Laura Mendoza · Associació Bara Bara Educació

Martí Burriel · Programa d’innovació digital al Consorci d’Educació de barcelona

Mari Carmen Rodríguez · Fundació CIMUPC

Diana Moret · Emprenedora social, amant de la natura i el rural. Fundadora de Pandorahub, una xarxa de llocs, iniciatives, professionals i persones emprenedores amb passiópel món rural. Co-creadora i Directora de Civichub Garrotxa (programa de pre-acceleració d’iniciatives d’innovació cívica). +15 anys com a emprenedora i consultora de negoci i innovació social.

DIMECRES 13 DE MAIG
10:00 a 10:45 h
SALA 1 Xerrada amb Diana Moret “La localització de l’emprenedoria en el món rural”
Trobem molt oportú poder parlar en aquest context i via online sobre aquest tema tan important com és la deslocalització de l’emprenedoria i el treball en remot.

Carles Sierra és professor investigador i director de l’Institut de Recerca en Intel·ligència Artificial (IIIA) del Consell Nacional d’Investigació (CSIC). És professor adjunt de la Western Sydney University. També, orgullós destinatari del Premi de Recerca d’Agents Autònoms ACM / SIGAI 2019. ‘La ciència no té més enemic que l’ignorant’, Ramon Llull, 1303.

DIJOUS 14 DE MAIG
10:30 a 11:00 h
SALA 1 Xerrada amb Carles Sierra “Conviure amb la Intel·ligència Artificial”
L’impacte de la intel·ligència artificial en la nostra societat actual pel director de l’Institut d’Investigació d’Intel·ligència Artificial del CSIC.