RESUM PRIMERA EDICIÓ

Retransmissió en directe de la FINAL
Dijous 7 d’abril de 2022

Fotografies de la final · 7 d'abril de 2022

HORA

PROGRAMACIÓ SEMIFINALS

9:30 h

Benvinguda a càrrec del Sr. Jose Antonio Andrés Villena,
Subdirector General de Programes i Projectes

9:40 h

Ponència del Sr. Màrius Serra, escriptor

10:05 h

Presentació del jurat

10:10 h

Exposició dels discursos. Per ordre:

1. Institut Jaume Huguet Valls
2. Centre Jesuïtes Bellvitge
3. Institut Francesc Vidal i Barraquer
4. Institut Sant Feliu de Guixols
5. Centre Prat Educació
6. Institut Poblenou
7. Institut Montserrat Roig
8. Institut FP de Sant Cugat
9. Institut Lluïsa Cura
10. Institut Salvador Seguí

11:30 h

Lliurament Premi del Públic

12:00 h

Comunicació dels resultats: finalistes

Retransmissió en directe de les semifinals
el dimarts 30 de novembre de 2021 a les 9:30 h
Fotografies de les semifinals (30 de novembre)

Punt 0

FORMACIÓ INICIAL DELS PARTICIPANTS

Video formació Bloc 1 (9:30 a 11:30 h)
Video formació Bloc 2 (12:00 a 14:00 h)

SEUS DELS CONCURS

LogoUltimaParaula
30 de novembre de 2021

Seu de la semifinal

Citilab de Cornellà

El dia 30 de novembre tindrà lloc a el Citilab de Cornellà la semifinal del concurs l’última paraula. Un concurs on els estudiants d’Fp demostraran el seu talent comunicatiu i la seva capacitat de transmetre i seduir al públic. El Citilab és un laboratori ciutadà per a la innovació social i digital, a Cornellà de Llobregat, Barcelona. Explora i difon l’impacte digital en el pensament creatiu, el disseny i la innovació que sorgeixen de la cultura digital. Citilab és una barreja entre un centre de formació, un centre de recerca i una incubadora d’iniciatives empresarials i socials. Descobreix els set finalistes que lluitaran per arribar a la final.

21 de desembre de 2021

Seu de la final

Ca l'Alier

Anul·lat per la incidència del COVID

El dia 21 de desembre els 7 finalistes i companys s’integraran en un dels equips del Makerfest i juntament amb la resta de l’equip intentaran donar solució al repte escollit i ho farem en un lloc privilegiat, a l’antiga fàbrica de Ca l’Alier, al Poblenou, un centre d’innovació urbana. L’espai és la seu de la fundació BIT Habitat, que fomenta la innovació urbana en els àmbits social, econòmic, urbanístic i tecnològic, i té aliats com Cisco o Schneider per desenvolupar projectes amb empreses emergents i pimes locals, les universitats, l’associacionisme o l’Administració.

7 d'abril de 2022

Seu de la final

Disseny Hub Barcelona

El dia 7 d’abril els set equips finalistes de l’última paraula formaran part dels equips del FP challenge que es celebrarà aquell dia en el Disseny Hub Barcelona i defensaran la solució al repte que plantejarà una entitat social de la ciutat de Barcelona, el Mescladís. Una entitat que treballa la gestió de processos de migració a través de servei de cuina i hoteleria. Aquest espai, el Disseny Hub Barcelona, és un edifici icònic de la ciutat que juntament amb la torre Agbar constitueixen els elements principals de l’entorn arquitectònic de la plaça de les Glòries i que alberga el museu del disseny. L’espai de referència per a la posada en valor i la projecció de les indústries creatives, la divulgació del patrimoni i la cultura de la ciutat a escala global.